Фотовиставка "Портрет солдата"

7 травня 2018 року у Семенівському міському палаці культури відкрилась фотовиставка "Портрет солдата". Учні нашої школи, 9-10 класів відвідали виставку. Авторка портретів – журналістка Вікторія Ясинська, яка з липня 2014 року проводить багато часу в зоні АТО та госпіталях, де проходять реабілітацію наші військові, спілкується з ними та робить знімки. Також Вікторія подорожує по рідних містах і селах бійців-героїв. Експозиція представляє собою 39 світлин військовослужбовців та добровольців. Кожен портрет доповнює історія, яка якнайкраще характеризує зображеного захисника України. Поєднавши портрети з цитатами, автор виставки прагне показати не тільки зовнішність, а й психологічний портрет різних за соціальним статусом, але єдиних у своєму прагненні захистити рідну землю, людей.

Відкриття виставки відбулось у березні 2016 року, вона тричі проходила у Києві, а потім розпочала свою подорож по Україні. Сьогодні і жителі нашого міста мають змогу її відвідати, вхід вільний.

На виставці представлені портрети не всіх, а лише деяких захисників нашої країни. Вікторія Ясинська через дану експозицію знайомить відвідувачів з людьми, які не залишилися байдужими до подій на палаючему сході. Вони, керуючись власними переконаннями і ризикуючи своїм життям, захищали і захищають незалежну державу.

Для кожної людини найважливіше – це її родина, країна, пам’ять. І ми не повинні забувати жодного з тих бійців, які в лиху годину віддали свої життя за Україну, за її майбутнє. На жаль не оминуло лихо втрат і нашу Семенівщину. Згадаємо наших загиблих бійців: Афанасенко В.М., Грачова М. В., Кістерного І.М., Мінчукова В.А.

/Files/images/L_d9AgULWXk.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.