Терирія обслуговування, закріплена за закладом ЗСО І-ІІІ ступенів №3 Семенівської міської ради

проект

УКРАЇНА

СЕМЕНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

19 квітня 2018 року м. Семенівка № 03

Про організацію ведення обліку дітей шкільного віку та учнів

Відповідно до Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 року №684, підпункту 4 пункту «б» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення здобуття загальної середньої освіти усіма дітьми шкільного віку, які проживають на території Семенівської міської ради, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Визначити відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради відповідальним за створення і постійне оновлення реєстру даних про дітей шкільного віку та учнів, які проживають на території Семенівської міської ради.

2. Закріпити територію обслуговування за закладами загальної середньої освіти, що належать до комунальної форми власності, що додається.

3.Відділу освіти, молоді та спорту (Кресс О. В.):

3.1. Забезпечити виконання усіх заходів, що стосуються забезпечення обліку дітей шкільного віку та учнів відповідно до Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 року №684.

3.2. Забезпечити системний контроль за виконанням закладами загальної середньої освіти Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, у частині обліку учнів, їх переведення, відрахування та відвідування ними навчальних занять.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Семенівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів

Кравцова О.В.

Міський голова С.І. Деденко

Територія обслуговування,

закріплена за закладом загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3

Семенівської міської ради
Назва закладу Територія обслуговування
Семенівський ЗСО І-ІІІ ст.№3 - вулиці: Б.Хмельницького з №44 та №57 до кінця вулиці, Вишнева з №23 та №28 до кінця вулиці, Жовтнева з №42 та №53 та до кінця вулиці, Приозерна, Привокзальна, 30 років Перемоги, Лугова, Шкільна з №42 та №45 до кінця вулиці, Ювілейна, с.Миколаївка, с. Залізний Міст
Кiлькiсть переглядiв: 26

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.