НАШІ УЧНІ - УЧАСНИКИ ОЛІМПІЙСЬКОГО ЗАБІГУ

/Files/images/2/10952400.jpg

/Files/images/2/30232625.jpg

Тренд бути здоровим набув значного поширення у сучасному світі. Мати спортивне та загартоване тіло в наш час модно й популярно. Одним із видів популяризації здорового способу життя та поширення ідей олімпізму є щорічне проведення для учнів міста Олімпійського уроку, який виступає головною подією Олімпійського тижня.

6 вересня відділом освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради у міському парку було організовано Олімпійський урок з легкоатлетичного забігу на дистанцію в 1000 метрів.

Перевірити свої сили та продемонструвати спритність прийшли учні 7 - 9 класів (75 дітей) з 4 шкіл міста.

Перед початком забігу до учнівської молоді з вітальним словом звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Кресс Олена Вікторівна. Керівниця побажала дітям отримати заряд позитивних емоцій від змагання.

Перед стартовим спринтом з побажаннями до учасників забігу звернулася чемпіонка світу та України з хортингу Хулап Соломія. Вона у своєму виступі наголосила на важливості спорту для підростаючо

Безпеку заходу підтримували працівники поліції та медичної служби. Організатори свята висловлюють їм щиру вдячність за допомогу в організації Олімпійського уроку.

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.